Brindiamo Import  -EuroCave partner

 

Brindiamo werkt graag met kwaliteitsproducten en zo ook met de wijnkasten, wijnrekken, wijnkelderkoelingen en wijn per glas systemen van EuroCave.

 

EuroCave levert een compleet assortiment producten voor het bewaren, serveren en presenteren van de wijn voor particulieren en professionals. We geven u een impressie van het professionele assortiment. Bent u een particuliere klant met interesse, vraag dan naar de mogelijkheden.

 

Wijnkasten

Van basis tot luxe, EuroCave biedt een ruim assortiment wijnkasten voor het bewaren, serveren en presenteren van de wijn. Gebruiksgemak staat hoog in het vaandel bij EuroCave, daarom zijn de meeste wijnkasten uitgerust met schuifplateaus op rollagers. Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom zijn de wijnkasten te personaliseren en aan te passen aan het interieur van uw restaurant.

 

Wijnrekken en wijnkelderkoeling

De keuze van materiaal en het uiterlijk van het wijnrek is een persoonlijke keuze, maar alle wijnrekken van EuroCave dragen bij aan een op een verantwoorde manier bewaren van de wijn én zijn modulair. Eventueel in combinatie met een wijnkelderkoeling dragen de wijnrekken bij tot een perfecte wijnopslag van uw mooiste wijnen.

 

Wijn per glas systemen

Het schenken van wijn per glas is niet meer weg te denken van de wijnkaart. De wijn per glas systemen van EuroCave zorgen voor een prachtige presentatie, de ideale serveertemperatuur én de geopende flessen blijven 10 tot 21 dagen perfect bewaard (afhankelijk van het systeem). Al vanaf 2 wijnflessen verkrijgbaar.

 

Heeft u interesse in een wijnkast, wijnrek, wijnkelderkoeling of wijn per glas systeem, laat het ons weten, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Wereldwijd marktleider sinds 1976

EuroCave is uitgegroeid tot dé toonaangevende producent van wijnkasten, wijnrekken en wijnkelderkoelingen. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 30 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave wijnkast of wijnrek.